Programiranje

dOBRO ZGRAJENA DIGITALNA PRIHODNOST

Ste šele na začetku?
Želite nadgraditi vašo blagovno znamko?

Oblikujemo in razvijamo digitalne izdelke in spletne izkušnje.

Našim strankam pomagamo pri rasti, inovacijah in preobrazbi. Poslušamo, se učimo in razumemo, preden gradimo.

Digitalna preobrazba vaše blagovne znamke je ustvarjena s premišljenim dizajnom, prilagojeno uporabniško izkušnjo in inovativno tehnologijo, osredotočeno na komercialni uspeh.

Kaj potrebujete vi in vaše spletno mesto?

Unikatna izkušnja na vsaki napravi

Učinkovite postavitve. Vrhunska grafika. Subtilna animacija in privlačni interaktivni trenutki. Prilagojenost na vsaki napravi vaših uporabnikov. Vse to se združi in naredi svoj poseben učinek.

Samostojno urejanje katerihkoli vsebin

Stran oblikujemo z mislijo na vašo uporabnost.
Ker ste tudi vi in ​​vaša ekipa del ustvarjanja spletnega mesta, vam
omogočimo možnost samostojnega urejanja raznih vsebin.

Danes je spletna stran nujna za vsako podjetje. Ta je sicer več kot le samo to – je prvi vtis, ki ga naredi podjetje in je prvi stik z obiskovalcem. Zato je zelo pomembno, da je ta oblikovana smiselno in kakovostno. Zavzemamo se, da je spletna stran:

  • hitro prilagodljiva novim spremembam
  • unikatno, a preprosto zgrajena
  • prilagojena vsem napravam
  • varna

Spletno nakupovanje je eden najbolj rastočih svetovnih sektorjev – bodite tudi vi del tega. Ne glede na to ali je vaša trgovina velika/majhna ali imate veliko/malo izdelkov, spletno trgovino prilagodimo vašim željam in potrebam. Ustvarjamo B2C kot tudi B2B spletne trgovine.

Omogočamo vam:

  • urejeno, preprosto in atraktivno spletno trgovino
  • kategoriziranje in filtriranje izdelkov
  • sodobno nakupovalno košarico
  • imenski iskalnik izdelkov
  • samostojno vnašanje izdelkov

In kaj je še posebej pomembno pri spletni trgovini? Varno nakupovanje (GDPR). Varnost podatkov pa je dodatno povečana s povezavo SSL.

Če imajo vsi vaši konkurenti spletno ali mobilno aplikacijo, vi pa ne, morda zamujate zlato priložnost za boljše povezovanje s strankami. Današnji potrošniki imajo raje personalizirano izkušnjo kar v svojem žepu.

Personalizacija trženja pomaga blagovnim znamkam komunicirati s svojim občinstvom na način, ki se zdi oseben in človeški. S prilagojeno in personalizirano aplikacijo zbližamo vaše stranke z vami in jim nudimo samosvojo izkušnjo.

Imate posebno idejo, željo? Želite nekaj popolnoma drugačnega?

Vsakega projekta se lotimo korektno in strokovno, izhajamo izven naših okvirjev in poslušamo vaše želje. Skupaj pridemo do želenih rezultatov.