Sistemska
administracija

in prodaja računalniške opreme

Naj vaši sistemi delujejo dobro in učinkovito.

Svetovanje, postavitev in vzdrževanje informacijskih sistemov ter varnost poslovanja.

Naša misija, kot sistemski administratorji, je namestitev nove strojne ali programske opreme, ustvarjanje in upravljanje uporabniških računov ter vzdrževanje računalniških sistemov.

Zajemamo tudi načrtovanje in odzivanje na izpade sistemov in učinkovito soočanje z ostalimi težavami, ki so vezane na programske in strojne opreme.

Kako vam pomagamo?

Računalništvo v oblaku je odlična priložnost in obvezna investicija za podjetja vseh velikosti.

Preprosto povedano gre za obliko računalništva, v katerem so računalniški viri uporabnikom na voljo kot storitev prek interneta (»oblaka«). Nekaj storitev, ki jih nudimo so spletna pošta, spletni dokumentni sistem in spletni informacijski sistemi.

Z oblačnim sistemom so vaše informacije dostopne vedno in povsod, ko jih potrebujete, ne glede na napravo ter lokacijo (dom, služba, tujina, …).

Podatki so za podjetje ključnega pomena.

Ker lahko na internetu hitro privede do napak, zlorabe ali izgube podatkov je zelo pomembno, da svoje podatke zavarujete in arhivirate na ustrezen in učinkovit način.

Tukaj smo za vas, če se kaj zalomi. Pokličite nas ali nam napišite in pomagali vam bomo odpraviti težavo.

Specializirani smo v prodaji računalniške, strojne in programske opreme. Svetovali vam bomo in skupaj bomo izbrali za vas najboljše.

Na voljo imamo veliko izbiro računalniške opreme in dodatkov priznanih blagovnih znamk.